luni, 26 august 2013

Adica "el nu o area, ea o are", sau pe principiul "Iubitule fa-mi un copil"? :)

Cel mai ciudat cuplu? Ambii parteneri si-au facut schimbare de sex! 

El era o ea, iar ea era, nu cu mult timp in urma, un el. Pare o poveste de domeniul fantasticului, insa este 100% adevarata. Protagonistii, doi indragostiti, sunt transgenderi, unul suferind si o operatie de schimbare a sexului, pe cand celalalt a renuntat deocamdata doar la sani.
Arin Andrews, in varsta de 17 ani, se numea Emerald, iar Katie Hill, de 19 ani, purta, nu demult, numele de Kate, relateaza Daily Mail. Ambii sunt din Tulsa, Oklahoma, si privindu-i n-ai spune prin ce au trecut. Pare sa fie vorba despre un cuplu normal, care la aceasta varsta frageda nu prea are ulte lucruri de ascuns.

Povestea lui Katie, acum la universitate, a aparut intr-un ziar local, un anonim fiind foarte impresionat de aceasta, motiv pentru care i-a donat 35.000 de dolari, pentru a-si face schimbarea de sex la care ravnea.

Arin, care inca nu a terminat liceul, a suferit o operatie prin care si-a extirpat sanii, fara ca acest lucru sa lase urme vizibile, astfel ca acum se poate plimba fara tricou la plaja. "Imi uram sanii, intotdeauna am simtit ca nu au ce cauta - acum in sfarsit ma simt confortabil in pielea mea", a declarat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu