luni, 26 august 2013

Sa nu mai spuneti ca femeile nu stiu sa conduca!! :)

O femeie a condus 300 de kilometri in timp ce dormea

 

O femeie in stare de inconstienta dupa ce a luat pastile de dormit a reusit sa "conduca" fara sa faca niciun accident aproximativ 300 de kilometri, in Noua Zeelanda.
Politistii au recunoscut ca sunt uimiti ca femeia a reusit sa conduca atat drum, de la Hamilton la Auckland si apoi pe coasta de est, fara a fi implicata in vreun accident, scrie Daily Mail.

Femeia a fost gasita adormita peste volan in parcarea fostei sale case, langa Tauranga, la 04.55 dimineata, dupa cinci ore de codus, pret de 300 de kilometri.

Un prieten al femeii a alertat politia la scurt timp dupa miezul noptii ca aceasta a luat somnifere si a plecat cu masina de la locuinta sa din Hamilton. Acesta era ingrijorat, pentru ca femeia mai avusese episoade similare si in trecut, cand a condus adormita pana la fostele sale locuinte de pe coasta de est, fara a-si aminti ceva la trezire.

Culmea este ca, in timp ce sofa adormita, femeia a trimis SMS-uri.

Politia incearca sa obtina un ordin prin care sa i se interzica sa mai conduca pana nu consulta un medic ce o poate evalua si decide daca se mai poate atinge de masina sau nu.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu