marți, 27 august 2013

Eu ti-am zis sa nu bei RedBull, dar tu nu, Batman, Batman!

O vaca a cazut prin acoperis si a omorat un om. Vaca n-a patit nimi!

Un barbat a murit dupa ce o vaca de circa o tona a cazut prin acoperisul casei in care acesta dormea impreuna cu sotia sa. Femeia si bovina au scapat fara leziuni.
Incidentul s-a petrecut in sud-estul Braziliei, in localitatea Caratinga, miercuri noaptea, transmite Ria Novosti.

A fost omorat din cauza ca vacile lui au incalcat terenul de pasunat

Animalul pastea pe un deal din apropiere, iar la un moment dat s-ar fi urcat pe acoperisul casei, care era confectionat din azbest. Acesta a cedat sub greutatea vacii, care a plonjat chiar in patul in care Joao si Maria de Souza dormeau.

Barbatul avea 45 de ani si a suferit o hemoragie interna, iar in cele din urma a murit la spital. Sotia sa a scapat nevatamata, la fel ca vaca, ce nu pare sa fi suferit vreo leziune.

"Sa mori strivit de o vaca este ultimul in care cineva se poate gandi ca va parasi acest Pamant", a precizat cumnatul victimei, citat de presa locala din Brazilia.

Obligat sa se insoare cu o vaca

Desi rudele defunctului nu dau vina pe animal, despre care spun ca ar fi scapat de la o ferma din apropiere, politia a deschis o ancheta in acest caz, pentru a vedea daca proprietarul animalul poate fi pus sub acuzare pentru neglijenta si ucidere din culpa.

Neamurile barbatului strivit de vaca sunt de parere ca de vina ar fi medicii, care nu ar fi intervenit la timp pentru a-l salva, intrucat, sustin acestia, leziunile suferite de el nu ar fi fost chiar atat de grave.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu