luni, 26 august 2013

ASTA DA AMENDA SERIOASA :)




O femeie din Chicago, SUA datoreaza municipalitatii orasului suma de 4.470 de dolari din cauza ca a parcat masina intr-un aeroport timp de trei ani.
Jennifer Fitzgerald avea o datorie initiala de 100.000 de dolari catre oras, dupa ce masina Chevrolet Monte, model 1999, care este trecuta pe numele ei, a fost lasata in parcarea aeroportului O'Hare, din noiembrie 2009, scrie ABC News.

Ea a a cumparat aceasta masina cu doar 600 de dolari, fostul ei prieten fiind cel care a parcat-o in locul respectiv. Oficialitatile din oras au fost dispuse sa renunte la suma initiala de 100.000 de dolari datorata de femeie si cer acum 4.470 de dolari.

Fostul ei prieten, Brandon Preveau, va plati o prima rata de 1.600 de dolari, iar femeia va achita o suma suplimentara de 78 de dolari pe luna pana cand datoria va fi stinsa complet. Aceasta este cu siguranta cea mai mare amenda data vreodata pentru parcarea unei masini.

Sumele au fost stabilite in urma unui proces initiat de reprezentantii aeroportului si de cei ai municipalitatii. Femeia a spus ca i-a cerut de nenumarate ori fostului ei prieten sa mute masina, deoarece incepuse sa primeasca instiintari acasa in legatura cu ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu