marți, 27 august 2013

Nu ma crezi pe mine, intreaba-l pe Grivei! :))

Un câine poliţist a fost obligat „să semneze“ o declaraţie de martor

 În urma unei neînţelegeri de nume, un câine poliţist a fost obligat să “semneze” o declaraţie privind arestarea unui infractor. Ea a fost redactată de un poliţist, fiind apoi semnată de animal, cu ajutorul lăbuţei.
Procurorii au trimis o cerere în atenţia lui “PC Peach” în care îi solicitau detalii privind prinderea unui infractor. Îngrijitorul patrupedului le-a explicat că nu există o persoană cu numele de PC Peach în secţia respectivă, existând doar un PD Peach, câinele în vârstă de patru ani, având numărul de înmatriculare PD43541. El a ţinut să precizeze că prescurtarea “PD” provine de la Police Dog (câine poliţist).
În momentul în care cererile anchetatorilor nu au încetau să apară pe biroul poliţistului care se ocupa de Peach, cu toate că îngrijitorul a atras atenţia asupra acestei greşeli, bărbatul a decis să le facă pe plac. Poliţistul a scris o declaraţie în numele patrupedului, pe care „a semnat-o” cu amprenta lăbuţei câinelui, potrivit The Sun.
„L-am urmărit. L-am muşcat. Om rău. El este gustos. Bun băiat. Bun băiat Peach”, stă scris în declaraţia câinelui poliţist. Imaginea a ajuns în scurt timp viral, fiind postată pe mai multe conturi de Twitter şi Facebook.
„Li s-a spus de mai multe ori că Peach este un câine poliţist, dar ei au insistat să primească o declaraţie scrisă de la el”, se arată în plângerea depusă de poliţist împotriva procurorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu